Bizaran podvig Jareda Leta: U papučama se penjao uz zid hotela, prolaznici posmatrali u nevjerici

Bizaran podvig Jareda Leta: U papučama se penjao uz zid hotela, prolaznici posmatrali u nevjerici

Link na izvornu vijest

Jared Leto ponovo je snimljen u bizarnom poduhvatu dok se penje uz zid hotela u Berlinu i to u papučama, nakon što je isto pokušao učiniti na istom mjestu u junu 2023. godine.

Iz razloga poznatih samo glumcu i muzičaru koji je nagrađen Oscarom, pokušao se popeti uz zid Hotela de Rome u plavim papučama.

Rizikujući da padne na betonski trotoar, 51-godišnji Leto uspio se popeti iznad prozora na prvom spratu hotela iz 19. stoljeća u prilično nekonvencionalnoj obući prije nego što se spustio do berlinskog trga Bebelplatz.

Ekscentrični pjevač grupe 30 Seconds to Mars izveo je sličan poduhvat ispred istog hotela u junu, kada je privukao gomilu dok se penjao.


Nekoliko dana kasnije, Leto je ponovio rizičan uspon tokom putovanja u Pariz, gde je viđen kako se penje po betonskom zidu zgrade u francuskoj prijestolnici.

Leto je privukao nešto veću grupu gledalaca za svoj posljednji pokušaj, ali njegova motivacija ostaje nejasna. Smatra se da je akrobacija dio njegovih priprema za novu filmsku ulogu ili muzički spot.

Leto je poznat po svojoj ljubavi prema penjanju i jednom je otkrio da je zamalo pao sa visine od skoro 200 metara dok se penjao na Red Rocku u Nevadi kada je njegovo sigurnosno uže počelo pucati.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?