Stiže kiša, lokalno je moguće i grmljavinsko nevrijeme, ali trajat će kratko

Stiže kiša, lokalno je moguće i grmljavinsko nevrijeme, ali trajat će kratko

Link na izvornu vijest

PREMA prognozi DHMZ-a danas se očekuje promjenjivo oblačno i nestabilno.

U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom, lokalno moguće i izraženi pa je na snazi i žuto upozorenje Meteoalarma zbog lokalno mogućih jačih grmljavinskih nevremena.

Najmanja je vjerojatnost za kišu u sunčanijoj Dalmaciji.

Vjetar na kopnu slab i umjeren jugozapadni, sredinom dana sjeverni i sjeveroistočni. U Zagrebu je najavljeno promjenjivo oblačno s povremenom kišom ili pljuskovima s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, sredinom dana prolazno i jak sjeverni i sjeveroistočni. Najviša temperatura između 25 i 27 °C.

Na Jadranu većinom umjereno jugo, popodne ponajprije na sjevernom dijelu u okretanju na sjeverozapadnjak i buru. Najviša dnevna uglavnom temperatura zraka od 25 do 30 °C.

Sutra slično

Sutra će prevladavati sunčano, no uz prolazno više oblaka na zapadu zemlje može pasti malo kiše. Na Jadranu navečer postupan porast naoblake.

Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Vjetar slab, na istoku i umjeren jugoistočni, duž obale poslijepodne jugozapadni, krajem dana jugo.
Najniža temperatura zraka od 12 do 16 na kopnu, na moru između 17 i 22 °C. Najviša dnevna uglavnom od 25 do 29 °C.

Idućih danas temperatura zraka neće se znatnije mijenjati, a od petka se očekuje mjestimična kiša na sjevernom Jadranu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?