Adele jednom izjavom na nastupu potaknula glasine o tome da se udala u tajnosti

Adele jednom izjavom na nastupu potaknula glasine o tome da se udala u tajnosti

Link na izvornu vijest

Pjevačica Adele nedavno je tokom održavanja jednog od svojih nastupa u Las Vegasu potaknula glasine o tome da se udala u tajnosti.

Naime, Adele se voli našaliti sa svojom publkom, a njena posljednja izjava s fanovima dovela je do glasina da se udala u tajnosti za svog partnera Richa Paula. Njena izjava navodno je razbjesnila fanove.

Prilikom nastupa Adele se približila publici kako bi malo razgovarala, a jedna žena zaprosila je usred razgovora. Kada ju je zaprosila, Adele je poručila da to ne može učiniti jer je “strejt i njen suprug je večeras tu”.

@adeleslittleloveee adele calls rich, her husband during weekend 27 || the way i made this video yesterday>> @adeleslittleloveee🫶🏻 #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele #adeleslittleloveee #weekend27 #week27 @Adele Access ♬ original sound – adeleslittleloveee🫶🏻

Nakon toga, žena ju je pitala da li može pokušati, aludirajući na to da bude s drugom ženom, a Adele joj je šaljivo poručila “da ne želi jer je s Richom, a ona je luda i da je ostavi na miru”.

Prošli mjesec, Adele je otkrila da želi imati još jedno dijete te da je već odabrala ime. Ona iz prvog braka sa Simonim Konceckim ima 10-godišnjeg sina Angela, dok Rich Paul ima troje djece iz prethodne veze.

Adele i sportski agent Rich Paul potvrdili su svoju romansu nakon što je njezin razvod okončan u martu 2021. godine, a u maju prošle godine uselili su u zajednički dom.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?