Vidović Krišto svađala se s Jandrokovićem. Dobila pet opomena, izbačena je iz sabora

Vidović Krišto svađala se s Jandrokovićem. Dobila pet opomena, izbačena je iz sabora

Link na izvornu vijest

PRIGOVORIMA, opomenama i izbacivanjem jedne zastupnice iz sabornice otvorena je nova parlamentarna sezona.

Karolina Vidović Krišto (OiP) na početku zasjedanja dobila je dvije opomene, prigovorila je predsjedniku sabora da je prekršio poslovnik jer su zastupnici dnevni red dobili tek jučer elektroničkim putem.

“Nervozni ste jer ste u korupciji, ali to vam ne daje za pravo da blokirate rad hrvatskog sabora”, kazala je predsjedniku sabora Gordanu Jandrokoviću, koji je odbacio njene tvrdnje dodavši kako se radi o klasičnom političkom govoru i zlouporabi poslovnika.

Vidović Krišto za riječ se javila i kad je krenulo aktualno prijepodne ustvrdivši da premijer Plenković govori nepovezano i da je postao “spiker” trgovačkih lanaca. “Postao je spiker trgovačkih lanaca. Barbarić mu prijeti, a on nema snage smijeniti ga jer je ucijenjen”, izjavila je pa dobila treću i četvrtu opomenu te je morala napustiti sabornicu.

“Dobivate i petu opomenu, ne možete ni sutra biti na sjednici”, rekao joj je predsjednik sabora nakon što se Vidović Krišto nastavila buniti.

Opomenu je dobio i SDP-ov zastupnik Arsen Bauk.

Predložio je, naime, da se današnje aktualno prijepodne ne zove aktualno, nego samo prijepodne jer na njemu nema troje “aktualnih” ministara – Gordana Grlića Radmana, Marije Vučković i Marija Banožića, očito misleći na afere koje se vežu uz njih, neprijavljivanje 2.1 milijuna eura dividende, afričku svinjsku kugu itd.  

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?