Završeno natjecanje u šahu i pikadu za gluhe i nagluhe osobe

Završeno natjecanje u šahu i pikadu za gluhe i nagluhe osobe

Link na izvornu vijest

Na natjecanju za gluhe i nagluhe osobe proteklog vikenda u Neumu sudjelovala su 34 sportaša iz cijele BiH, kako u šahu tako i u pikadu. Ovo natjecanje organiziralo je Sportsko društvo gluhih i nagluhih “Napredak” Posušje uz potporu parnera Udruženje gluhih sportaša u BiH iz Sarajeva.

U šahu za gluhe i nagluhe BiH prvo je mjesto osvojio Muhidin Kasumović iz Tuzle, a drugo mjesto Dalibor Bakula iz Posušja. Treće mjesto pripalo je Ademu Bešireviću iz Bosanske Krupa. U pikadu za gluhe BiH (žene) prvo mjesto osvojila je Fikreta Čičak iz Sarajeva, drugo mjesto Vahida Avdibegović iz Sarajeva, a treće Hasna Vila iz Mostara.

„Zahvaljujemo u ime Sportskog društva gluhih i nagluhih “Napredak” Posušje za pokroviteljstvo Općini Neum i hotelu Zenit za ugodno gostoprimstvo“, poručili su organizatori.

Objava Završeno natjecanje u šahu i pikadu za gluhe i nagluhe osobe pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?