Mostar u subotu slavi Međunarodni dan kave na platou Mepas Mall-a

Mostar u subotu slavi Međunarodni dan kave na platou Mepas Mall-a

Link na izvornu vijest

Kako obilježiti Međunarodni dan kave, najbolje znaju Mepas Mall i Franck, koji su i ove godine za sve ljubitelje ovog napitka, osmislili i pripremili zajedničko druženje i obilježavanje ovog dana šalicom vrhunske kave.

Uoči Međunarodnog dana kave koji se obilježava 1.10., svi kavoljupci pozvani su u subotu, 30.9. od 11 sati na plato najvećeg shopping centra u Hercegovini- Mepas Mall-a.

Franckovi profesionalni baristi pripremat će Franck Crema tursku kavu s bogatom pjenom i prirodno prisutnim kremastim notama čokolade i kakaovca, te Franck Specialty 130 Years blend koji se sastoji od kava iz četiri različita „origina“ odnosno zemlje uzgoja – 40% Peru Finca Rosenheim, 25% Colombia El, Diviso Yellow Bourbon, 25% Mexico Las Chicharras, 10% Nicaragua, Flores del Café  Womens Project. Ujedno će predstaviti i rješenja za pripremu odličnog espressa kod kuće uključujući i kapsule kompatibilne s Nespresso i Dolce Gusto aparatima za kavu, a posjetitelji će moći sudjelovati i u nagradnom kvizu o kavi.   

Uz guštanje u omiljenoj kavi, posjetitelji će se moći I osvježiti vodom Leda, sudjelovati promociji Philips LatteGo aparata za kavu, te uživati u slatkom corneru s okusom kave.

Također, posjetitelji će imati priliku sudjelovati i zabaviti se u nagradnom kvizu o kavi i osvojiti aromatične nagrade.

Kao i ranijih godina, proslavi Međunarodnog dana kave pridružit će se i brojna poznata lica iz Hercegovine., a očekuje se kako će kavu sa sugrađanima popiti i gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić.

Ukoliko ste od onih  koji ne mogu zamisliti početak dana bez šalice dobre kave, ne propustite ovu subotu popiti kavu u najvećem društvu. I to besplatnu, jer vas časte Franck i Mepas Mall.

Nemojte zaboraviti označiti Mepas Mall i Franck Global na fotografije s eventa, a za najljepšu se sprema slatko iznenađenje.

Franck je za sve novinare sa novinarskom iskaznicom, pripremio posebno kremasto iznenađenje, koje će ih čekati kod Franck-ovog bariste.

Vidimo se na kavi  u subotu od 11 sati!

 

The post Mostar u subotu slavi Međunarodni dan kave na platou Mepas Mall-a first appeared on ABCportal.info.

Objava Mostar u subotu slavi Međunarodni dan kave na platou Mepas Mall-a pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?