<div>Mehmedović: " title="
Mehmedović: "Ogadili su politiku, stranku, nažalost i državu mnogim mladim ljudima svojom bespoštednom željom za moći. Dokle, Bakire!?"
" decoding="async" />

Mehmedović: “Ogadili su politiku, stranku, nažalost i državu mnogim mladim ljudima svojom bespoštednom željom za moći. Dokle, Bakire!?”

Link na izvornu vijest

– Potpuna uzurpacija pravila izbornog postupka, potpuna uzurpacija SDA od strane Izetbegovića i njihove klike, dogodila se manifestacijom nedemokratskih metoda, kao i brisanjem volje članstva SDA. Naime, iz medija smo saznali da je izborna komisija odbacila Prijavu kandidature za Predsjednika SDA.

Pored toga što je 19 općinskih organizacija poslalo nominaciju centrali SDA, Izborna komisija sebi daje za pravo da “izabira” koje su validne a koje ne. Sve je podređeno želji “neprikosnovenog” lidera da bude jedini kandidat na Kongresu SDA. Izborna komisija je i sastavljena da ispunjava želje lidera, koji želi da douništi stranku, a da za to bude netko drugi kriv. Nije im bilo dovoljno što su masakrirali općinske, regionalne i županijske odbore, niti im je dovoljno smijeniti članove GO SDA koji su se drznuli da podrže nominaciju Mehmedovića, već idu i korak dalje cijeneći tko je validan a tko ne.

Članstvo SDA je ogorčeno takvim postupkom, a kakve će posljedice biti po SDA vidjet će se na Kongresu ali i poslije. Ogadili su politiku, stranku, nažalost i državu mnogim mladim ljudima svojom bespoštednom željom za moći. Dokle, Bakire!?

Bošnjaci nikada nisu od rata pa do danas ovako poniženi i obespravljeni. Članovi SDA su dignuli glavu, i neće klečati u opoziciji kao najjača stranka u državi zbog katatrofalnog rukovodstva nekolicine ljudi. Trojka nema snagu da se suprotstavi narastajućim fašizmima iz susjedstva, a Bakir niti zna niti ima hrabrosti da im se suprotstavi. To može samo reformirana SDA. Ovakva je svrha sama sebi. Izolovani smo od svih, a ovaj potez će zasigurno gurnuti SDA u još veću izolaciju. Što će to značiti i za SDA i za državu Bosnu i Hercegovinu..osjetit će se vrlo brzo.

Članovi GO SDA i SDA delegati na Kongresu imaju povijesnu ulogu, da istrgnu iz ruku SDA uzurpatora mehanizma vođenja stranke i konačno oslobode SDA, koja nije porodično naslijeđe! Eto, stigli smo do trenutka u kojem ta gadljiva politika treba da pokaže svoje pravo lice, i uspijeva u tome, ali tu se život ne završava. Kamo sreće da se to dogodi i u stvarnom svijetu, a ne samo u našim glavama. Da gadljiva politika zauvijek završi svoje, a zamijeni ju časno, pošteno, odgovorno i šarmantno djelovanje najsposobnijih u korist općeg dobra. Držite li to nemogućim, sjetite se da je svaka utopija ostvariva ako u nju povjeruje dovoljno ljudi. No put do realizacije sigurno neće biti kratak, niti lahak… Hvala svakom čovjeku koji se odvažio da izabere slobodu nasuprot straha ili osobne pozicije… mnogo ih je danas više nego jučer, a siguran sam da će ih svakim danom biti više…

Time će moja misija biti lakša i djelotvornija… Vjerujem u pobjedu dobra, vjerujem da se oholost, licemjerje, nepoštenje i sve druge bolesti duše mogu i moraju ukloniti iz naših života. Nastavljamo borbu bez straha do pobjede!

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?