POPIS HRVATSKE U21: Na njemu je igrač Posušja, ali i Dalićevi aduti

POPIS HRVATSKE U21: Na njemu je igrač Posušja, ali i Dalićevi aduti

Link na izvornu vijest

IZBORNIK hrvatske U-21 reprezentacije Dragan Skočić objavio je popis igrača za predstojeće utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Mlada hrvatska reprezentacija igrat će ih protiv Grčke (13. listopada, Tripoli) i Bjelorusije (17. listopada, Velika Gorica).

Reprezentacija će se okupiti u ponedjeljak u Velikoj Gorici, gdje će trenirati do polaska u Grčku u večernjim satima srijede. Po povratku iz Grčke reprezentacija će opet boraviti u Velikoj Gorici, gdje će u utorak 17. listopada ugostiti Bjelorusiju.

“Poslije uspješnog starta i pobjede na Farskim otocima, očekuju nas dvije utakmice u kojima ćemo nastojati nastaviti trend pozitivnih rezultata u novom kvalifikacijskom ciklusu. Početak je uvijek vrlo bitan, nadam se da će igrači na okupljanje doći zdravi, željni rada i novog dokazivanja. Vjerujem da će na pravi način odgovoriti novim izazovima”, rekao je Skočić.

Popis U-21 reprezentacije:

“Vratari: Nikola Čavlina (Lokomotiva), Franko Kolić (Posušje), Tin Sajko (Vukovar 1991).

Braniči: Niko Sigur (Hajduk), Mauro Perković (Dinamo), Antonio Tikvić (Udinese), Maro Katinić (Sharjah), Dino Grozdanić (Asteras Tripoli), Luka Škaričić (Varaždin).

Vezni igrači: Veldin Hodža (Rijeka), Martin Baturina (Dinamo), Luka Sučić (RB Salzburg), Marko Soldo (Gorica), Leon Belcar (Varaždin), Domagoj Bukvić (Osijek). 

Napadači: Gabriel Vidović (Dinamo), Mateo Lisica (Istra 1961), Stipe Biuk (Los Angeles), Marin Ljubičić (LASK), Dion Drena Beljo (Augsburg), Roko Šimić (RB Salzburg), Matija Frigan (Westerlo).

Index. Hr

Objava POPIS HRVATSKE U21: Na njemu je igrač Posušja, ali i Dalićevi aduti pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?