U nesreći kod Venecije poginula mlada Splićanka. Bila je trudna

U nesreći kod Venecije poginula mlada Splićanka. Bila je trudna

Link na izvornu vijest

Prema informacijama kojima u ovom trenutku raspolaže Index, radi se o 24-godišnjoj ženi koja je bila trudna i to, prema nekim informacijama do kojih su iz Indexa došli, u visokom stupnju trudnoće. Sa suprugom je bila na medenom mjesecu. On je na intenzivnoj njezi u teškom stanju i životno je ugrožen. 

Riječ je o bračnom paru iz Splita. Kako se neslužbeno doznaje, vjenčali su se prije tri tjedna.

U autobusu je bilo dvoje Hrvata. I talijanski Corriere della Sera objavio je da je među poginulima jedna osoba iz Hrvatske.

Među 21 poginulim je i pet ukrajinskih državljana, Nijemac, Francuz i Talijan.

Nesreća se, podsjetimo, dogodila jučer oko 19.45 u gradu Mestre, 9 kilometara od središta Venecije, kada je autobus s turistima udario u zaštitnu ogradu na nadvožnjaku, zatim se prevrnuo i pao s visine od nešto više od 10 metara na krov.

Autobus je prevozio četrdesetak talijanskih i stranih turista koji su bili upravo posjetili Veneciju i vraćali se u svoj kamp.

Iz još neutvrđenog razloga, vozilo, koje se kretalo po mostu, udarilo je u sigurnosnu ogradu i odletjelo u prazno, srušivši se u blizini željezničke pruge između Mestrea i Marghere, dva grada koja čine dio grada Venecije.

‘Autobus se prevrnuo. Udarac je bio strašan jer je pao s više od 10 metara’, rekao je zapovjednik venecijanskih vatrogasaca Mauro Luongo novinarima na licu mjesta.

Bilanca žrtava nije se promijenila tijekom noći: 21 osoba je poginula, a najmanje 15 ih je ozlijeđeno, objavio je regionalni predsjednik na Facebooku. Među preminulim žrtvama je i novorođenče. 

‘Glavna hipoteza u ovom trenutku je da se vozač autobusa (…) osjećao loše’ naveo je Luca Zaia.

Prefekt Venecije, koji je otvorio istragu, najavio je tijekom prijepodneva konferenciju za novinare, zajedno s vatrogascima, zdravstvenim službama i policijom.

Zastave su u regiji Veneto spuštene na pola koplja.

posusje.info

The post U nesreći kod Venecije poginula mlada Splićanka. Bila je trudna first appeared on Posušje.info.

Objava U nesreći kod Venecije poginula mlada Splićanka. Bila je trudna pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?