Glumci iz ‘Prijatelja’ oglasili se zajedničkom izjavom: ‘Bili smo više od filmskih kolega’

Glumci iz ‘Prijatelja’ oglasili se zajedničkom izjavom: ‘Bili smo više od filmskih kolega’

Link na izvornu vijest

“Ima toliko toga za reći, ali za sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i probavimo ovaj nesaglediv gubitak”, objasnili su u svom priopćenju za javnost

Glumci serije “Prijatelji” objasnili su u ponedjeljak da su “totalno shrvani” nakon smrti glumca Matthewa Perryja, koji je u ovoj kultnoj seriji glumio Chandlera. “Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa”, objasnili su Jennifer AnistonCourteney CoxLisa KudrowMatt LeBlanc i David Schwimmer u zajedničkoj izjavi, prvom govoru nakon Perryjeve smrti u subotu. “Bili smo više od filmskih kolega. Mi smo obitelj.”

Glumac je preminuo u 54. godini života. U subotu ga je bez svijesti pronašao njegov pomoćnik u jacuzziju u njegovoj kući u Los Angelesu, a od ove tragedije njegove kolege iz Prijatelja se nisu oglasili. 

“Ima toliko toga za reći, ali za sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i probavimo ovaj nesaglediv gubitak“, objasnili su u svom priopćenju za javnost. “Za sada su naše misli i ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima onima koji su ga voljeli diljem svijeta.”

Matthew Perry godinama se borio s ovisnošću o lijekovima protiv bolova i alkoholu. Uzrok njegove smrti još nije poznat.

Njegova neočekivana smrt izazvala je bujicu odavanja počasti, od velikih holivudskih ličnosti do kanadskog premijera Justina Trudeaua.

Pravi kulturološki fenomen, “Prijatelji” su ostavili traga na generaciju gledatelja.Priča o avanturama skupine sretnih prijatelja – Rachel, Monice, Phoebe, Joeyja, Rossa i Chandlera – u New Yorku, isprekidanih romantičnim vezama uključujući Monicu i Chandlera i beskrajnu sagu između Rachel i Rossa.

Objava Glumci iz ‘Prijatelja’ oglasili se zajedničkom izjavom: ‘Bili smo više od filmskih kolega’ pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?