Gaudeamus poziva vlasnike smještajnih objekata na suradnju

Gaudeamus poziva vlasnike smještajnih objekata na suradnju

Link na izvornu vijest

U susret spektakularnom dočeku Nove godine, Gaudeamus Disco Club, poznato okupljalište mladih i centar noćnog života u Posušju, poziva sve vlasnike smještajnih objekata da se uključe u ovogodišnju proslavu. Cilj je pružiti gostima nezaboravan doživljaj i udoban smještaj u Posušju, čime će se dodatno obogatiti turistička ponuda ovog grada.

Gaudeamus Disco Club, već dugi niz godina, igra ključnu ulogu u razvoju turizma u Posušju. Njegovi događaji privlače mlade iz raznih krajeva, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja je sinonim za Posušje. Osim što pruža izuzetno zabavne noći, Gaudeamus se ističe i organizacijom prijevoza za goste iz Dalmacije, što dodatno potvrđuje njihovu predanost u osiguravanju izvanrednog iskustva za sve posjetitelje.

Poziv se odnosi na sve vlasnike hotela, apartmana, hostela i drugih smještajnih kapaciteta koji žele biti dio ovog jedinstvenog događaja. Gaudeamus nudi platformu za promociju smještajnih objekata, a očekuje se da će ova inicijativa pridonijeti povećanju broja posjetitelja i poboljšanju ukupnog turističkog doživljaja u Posušju.

Za dodatne informacije i prijavu, vlasnici smještajnih objekata mogu se obratiti direktno Gaudeamus Disco Clubu. Očekuje se veliki odaziv, a svi zainteresirani pozivaju se da se pridruže što prije kako bi zajedno stvorili nezaboravnu Novogodišnju noć u Posušju.

Promo članak!

Objava Gaudeamus poziva vlasnike smještajnih objekata na suradnju pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?