Evo koliko se kućanstava prijavilo za pomoć EU

Evo koliko se kućanstava prijavilo za pomoć EU

Link na izvornu vijest

Prema podacima FMRSP koji su svakoga dana ažurirani, broj unesenih prijava za pomoć u prevladavanju energetske krize na dan 9. studenoga iznosi 15.2334.
Najviše prijava zaprimljeno je iz kategorije kućanstva u kojim su najviše dva člana umirovljenici – njih 106.721.

Slijedi kategorija onih u kojima žive djeca koja su ostvarila pravo na dječji dodatak, gdje je prijavljeno 26.202 kućanstava.

Zatim, zaprimljeno je 19.700 prijava iz kućanstava u kojima žive materijalno neosigurane i za rad nesposobne odrasle osobe koje nemaju prijeko potrebnih sredstava za izdržavanje.

Najmanje prijava, točnije njih 1.328 prijava, stiglo je iz kućanstava u kojima su tijekom prošle godine jedno ili više maloljetne djece, uslijed smrti ili nepoznatog identiteta drugog roditelja, živjelo sa jednim roditeljem koji je dobivao minimalnu plaću od 543 KM ili nije ostvarivao prihode koji se oporezuju.

Najviše prijava stiglo je iz Zenice, a slijede Novi Grad Sarajevo, Tuzla, Travnik, Visoko, Ilidža, Mostar, Lukavac, Novo Sarajevo i Tešanj.

Podsjetimo, javni poziv je otvoren još danas.

Što se tiče Županije Zapadnohercegovačke, broj unesenih prijava u Širokom Brijegu iznosi 765, za Posušje taj broj iznosi 935, u Grudama je uneseno 821 prijava, a u Ljubuškom 714.

Post Evo koliko se kućanstava prijavilo za pomoć EU je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?