MOZGALICA ZA ISKUSNE: PRONAĐITE KLJUČ KOJI NE PRIPADA NIJEDNOM KATANCU

MOZGALICA ZA ISKUSNE: PRONAĐITE KLJUČ KOJI NE PRIPADA NIJEDNOM KATANCU

Link na izvornu vijest

MOZGALICA ZA ISKUSNE: PRONAĐITE KLJUČ KOJI NE PRIPADA NIJEDNOM KATANCU

U ovim hladnijim danima prava je prilika da se upustite u rješavanje jedne mozgalice koju smo danas pripremili.

Naime, mozgalica se tiče ključeva i vaš zadatak je da otkrijete koji ključ na ovoj slici je višak – odnosno koji ne odgovara ponuđenim katancima.

Djeluje lako, zar ne?

Ipak i nije tako. Ali, ukoliko vam je teško da pronađete rješenje mozgalice ili želite da provjerite da li ste uspješno riješili, pogledajte rješenje.

The post MOZGALICA ZA ISKUSNE: PRONAĐITE KLJUČ KOJI NE PRIPADA NIJEDNOM KATANCU first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?