Poraz Zrinjskog u Varšavi

Poraz Zrinjskog u Varšavi

Link na izvornu vijest

Foto HŠK Zrinjski

Nogometaši Zrinjskog poraženi su rezultatom 2:0 na gostovanju kod Legije u susretu četvrtog kola Uefine Konferencije lige.

Nakon izvrsnih predstava u Europi ove jeseni Zrinjskom je u Varšavi ponestalo goriva i domaćini su bez većih problema došlo do pobjede i tri boda.

Legia je povela u 14. minuti preko Rafala Augustyniaka, u 30. minuti kazneni udarac je realizirao Josuea za 2:0 što je bio i konačan rezultat utakmice.

U drugom susretu skupine E od 21 sat igraju Aston Villa i Alkmaar.

Trenutni na ljestvici prva je Legia s 9 bodova, Aston Villa ima 6, a Zrinjski i Alkmaar po 3.

U petom kolu, koje se igra 30. studenoga, Zrinjski gostuje kod Alkmaara.

The post Poraz Zrinjskog u Varšavi first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?