U nedjelju derbi kola na Babovcu, drugoplasirani Ljubuški dočekuje trećeplasirani Troglav 1918 iz Livna

U nedjelju derbi kola na Babovcu, drugoplasirani Ljubuški dočekuje trećeplasirani Troglav 1918 iz Livna

Link na izvornu vijest

Nogometaši Ljubuškog će u nedjelju, 12. listopada, u okviru 14. kola Druge lige Federacije BiH – skupina Jug na Babovcu ugostiti momčad Troglava iz Livna.

Utakmica između ovih dvaju protivnika proglašena je derbijem kola jer se radi o susretu drugoplasirane i trećeplasirane momčadi na prvenstvenoj ljestvici. Utakmica je to i dvaju momčadi koje su trenutno u najboljoj formi. Naime, momčad Ljubuškog u posljednjih pet kola ima pet pobjeda i osvojila je 15 bodova, a Troglav u posljednjih pet kola ima četiri pobjede i jedan neriješen rezultat i osvojio je 13 bodova. Obje momčadi u 12 odigranih susreta imaju po 23 boda.

Vodeće Kruševo ima 25 bodova, ali je u posljednjih pet kola osvojilo samo sedam bodova, imaju dvije pobjede, dva poraza i jedan neodlučan rezultat.

Zanimljivo će biti vidjeti može li Troglav prekinuti pozitivni niz Ljubuškog od pet uzastopnih pobjeda i sedam susreta bez poraza.

Utakmica na Babovcu između NK Ljubuški i NK Troglav 1918 igra se u nedjelju, 12. listopada s početkom u 13,30 sati.

Radio Ljubuški

Objava U nedjelju derbi kola na Babovcu, drugoplasirani Ljubuški dočekuje trećeplasirani Troglav 1918 iz Livna pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?