DRAMA U NJEMAČKOJ: MUŠKARAC SE ZABARIKADIRAO U KUĆU SA DJETETOM, OSUO RAFAL NA POLICIJU

DRAMA U NJEMAČKOJ: MUŠKARAC SE ZABARIKADIRAO U KUĆU SA DJETETOM, OSUO RAFAL NA POLICIJU

Link na izvornu vijest

DRAMA U NJEMAČKOJ: MUŠKARAC SE ZABARIKADIRAO U KUĆU SA DJETETOM, OSUO RAFAL NA POLICIJU

Kako javlja “Bild”, policija je danas u 16.11 sati pokušala da upadne u kuću, ali je muškarac u tom trenutku žestoko zapucao.

Navodno je ispalio 15 hitaca, ali povrijeđenih nije bilo. Nejasno je šta je tačno dovelo do pucnjave.

“Bild” javlja da je policija ipak uspjela da uđe u kuću i da se tamo nalazi i u ovom trenutku.

U kući su bili i dijete i njegova majka, ali su uspjeli da pobegnu, javlja njemački list.

Prema informacijama “Bilda”, muškarac je prijetio da će raznijeti kuću ako policija priđe i navodno je postavio eksploziv. Takođe se navodi da se u njegovoj kući nalazi nekoliko komada vatrenog oružja. U policiji nisu željeli da komentarišu ove detalje.

Okidač incidenta koji traje duže od 24 sata je, navodi “Bild”, spor o starateljstvu nad djetetom.

(Bild)

The post DRAMA U NJEMAČKOJ: MUŠKARAC SE ZABARIKADIRAO U KUĆU SA DJETETOM, OSUO RAFAL NA POLICIJU first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?