Potrebna samo osobna: Bugarski krediti za 15 minuta i u FBIH

Potrebna samo osobna: Bugarski krediti za 15 minuta i u FBIH

Link na izvornu vijest

Brzi mikrokrediti koji se daju u roku od 15 minuta samo s osobnom iskaznicom od sada će biti dostupni i u Federaciji BiH, izvještava Indikator.ba.

Mikrokreditno društvo Flex Credit Banja Luka, koje od prošle godine posluje u Republici Srpskoj, osnovalo je filijalu Sarajevo.

Filijala Sarajevo registrirana je na adresi Miševići 287 uopćini Hadžići, a njen rukovoditelj je Radmila Bijeljac, inače country manager društva.

Mikrokreditno društvo FlexCredit d.o.o. Banja Luka ima dozvolu za rad Agencije za banarstvo Republike srpske od veljače 2022. godine. Brzo šire poslovanje tako da već sada imaju registrirane 34 poslovne jedinice.

Društvo pruža brze potrošačke kredite, putem podnošenja zahtjeva online i preko svojih filijala. FlexCredit je dio međunarodne financijske grupacije, koja od 2013. godine okuplj tvrtke specijalizirane za kreditiranje potrošača u Istočnoj i Južnoj Europi. Tvrtka zapošljava preko 2.000 visokokvalificiranih zaposlenika i suradnika, koji rade u preko 130 filijala u pet europskih zemalja – Bugarskoj, Rumunjskoj, Makedoniji, Španjolskoj i Bosni i Hercegovini.

Osnivači društva FlexCredit d.o.o. Banja Luka su poduzeće MV Finance iz Bugarske sa 80 posto vlasništva i Goran Arsov koji ima udio od 20 posto.

Rama-Prozor.info

The post Potrebna samo osobna: Bugarski krediti za 15 minuta i u FBIH appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?