Promocija knjige “Moj Put – Camino” u Franjevačkom Samostanu Imotski

Promocija knjige “Moj Put – Camino” u Franjevačkom Samostanu Imotski

Link na izvornu vijest

Turistička zajednica Imota i Bratovština svetog Jakova Hrvatska organiziraju promociju knjige “Moj Put – Camino” autorice Irene Kovačić koja će se održati u Franjevačkom samostanu Imotski u srijedu, 15. studenog 2023., s početkom u 18:30 sati.

Irena Kovačić 2019. je godine prohodala 800 kilometara Camino de Santiago, francuskom rutom a godinu dana nakon toga napisala je putopis “Moj put Camino”.

U ovom je putopisu odlučila podijeliti svoje iskustvo s putovanja koje je trajalo 31 dan i za koje se jako dugo pripremala. U knjizi opisuje svoja iskustva, pripreme, odluke za put, razmišljanja.

Svi koji žele čuti svjedočanstvo Irene su dobro došli da zajedno proslavimo riječi koje nas povezuju i nadahnjuju.

Kako bi se upoznali s Irenom i prije njezinog dolaska u Imotski možete pogledati spot pjesme koju je njezina prijateljica skladala o njenom Putu na:

Irena u ponedjeljak zajedno sa svojim suprugom kreće Camino Imota pa se nemojte iznenaditi ako ih sretnete. Slobodno im priđite i popričajte s njima!

Post Promocija knjige “Moj Put – Camino” u Franjevačkom Samostanu Imotski je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?