Najava: Obilježavanje Svjetskog dana dijabetesa 14.studenog

Najava: Obilježavanje Svjetskog dana dijabetesa 14.studenog

Link na izvornu vijest

Bliži nam se Svjetski dan dijabetesa – 14. studeni, poručuju iz Udruge dijabetičara Zapadnohercegovačke županije “Ovim putem pozivamo  sve građane naše županije da se u što većem broju odazovu na besplatnu provjeru šećera koje će organizirati na ovaj dan , sad već tradicionalno Udruga dijabetičara u ŽZH „SNAGA“.

Štandovi sa našim volonterima  će biti raspoređeni na četiri mjesta u ŽZH;

– u Ljubuškom u  PC Namex 9.30-11.30h

 – u Širokom Brijegu u prostorijama  PC-a  Mepas Mall , od 9-11h

 – u Posušju u prodajnom centru „Divna “ 10-12h

 -u Grudama , u prostorijama same Udruge svaki dan od 10-12h

Na sam Svjetski dan obilježavanja borbe protiv dijabetesa utorak 14.11. u organizaciji Doma zdravlja Grude i  udruge Snaga , biti će upriličeno mjerenje šećera svim zainteresiranim građanima u gradskom parku kod spomenika u periodu pd 11-14h. Osim mjerenja šećera na postavljenim štandovima posjetitelji će se moći informirati o svim pitanjima i nedoumicama vezanim za dijabetes. Također ćemo raditi i mjerenje tlaka,  te dijeliti zdrave obroke ( voće, krekere) i edukacijske letke.Uz djelatnike Doma zdravlja , te volontere iz udruge pridružit će  nam se djeca iz srednje medicinske škole Grude.

 U sklopu obilježavanja SDD  najavit ćemo i predstojeći projekt edukacije po školama za profesore i djecu, kojeg udruga u suradnji s doktorima planira provesti do kraja studenog 2023.

Objava Najava: Obilježavanje Svjetskog dana dijabetesa 14.studenog pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?