Hercegovka godine: Ljubušanka druga po broju glasova na Facebooku, podržite je u utrci za pobjedu

Hercegovka godine: Ljubušanka druga po broju glasova na Facebooku, podržite je u utrci za pobjedu

Link na izvornu vijest

Hercegovka godine: Ljubušanka druga po broju glasova na Facebooku, podržite je u utrci za pobjedu
Trenutačni poredak na izboru za “Hercegovku godine” – 2023.
Na društvenoj mreži FB ( nisu uračunati glasovi s instagrama ni sa grafikona) za sada uvjerljivo najviše glasova za Eldinu Kašić iz Konjica, koja trenutno ima 2.301 glas.
Druga po broju glasova za sada je Antonela Musa iz Ljubuškog sa trenutnih 1.297 glasova.
Treća po broju za sada vaših pristiglih glasova je Biljana Glibo iz Rame sa 1.154 glasa.
Podržimo sve naše Hercegovke
Još ima 12 dana glasovanja
Sretno svima❗
Upute za glasanje: NA FACEBOOK STRANICI HERCEGOVKA.NET POTRAŽITE ANTONELINU FOTOGRAFIJU KOJA JE POD BROJEM 8 I SLISNITE LAJK.
GLASATI MOŽETE I PUTEM PRILOŽENOG GRAFIKONA, KLIK NA BROJ 8. 
 

 

Objava Hercegovka godine: Ljubušanka druga po broju glasova na Facebooku, podržite je u utrci za pobjedu pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?