Popović druga u Leviju: Nakon prve znala sam da mogu napasti!

Popović druga u Leviju: Nakon prve znala sam da mogu napasti!

Link na izvornu vijest

Sjajna hrvatska skijašica Leona Popović zauzela je drugo mjesto u drugom slalomu sezone u Leviju, Zrinka Ljutić ponovno se plasirala među 10 najboljih, a slavila je Amerikanka Mikaela Shiffrin.

Popović je u prvoj današnjoj vožnji bila peta, a do drugog mjesta došla je najbržom drugom vožnjom, koju je odradila odlučno i riskantno, što joj se isplatilo.

Leoni je ovo drugi plasman na pobjedničko postolje u karijeri, nakon što je u zadnjoj utrci prošle sezone u andorskom Soldeu također bila druga. Dosad joj je najbolji rezultat u Finskoj bilo šesto mjesto. Ovim rezultatom ujedno je osvojila 135. postolje za hrvatsko skijanje u povijesti.

Samo 18 stotinki  dijelilo ju je od vremena pobjednice Shiffrin, koja dosad ove sezone, na što od nje nismo navikli, nije bila među tri najbolje, a sada je slavila uz puno sreće nakon što je jučerašnja pobjednica, Slovakinja Petra Vlhova, do tada uvjerljivo najbrža, u drugom laufu nagazila na vrata i odustala. Za Amerikanku ovo je sedma pobjeda u Leviju u karijeri.

Treća je bila Njemica Lena Duerr s 30 stotinki sekunde slabijim vremenom od pobjedničkog.

Odlična je bila i druga hrvatska predstavnica Zrinka Ljutić, koja je zauzela 10. mjesto sa zaostatkom od 1,45 sekundi za Shiffrin.

Podsjetimo, u jučerašnjem slalomu Ljutić je bila deveta, a Popović deseta, dok je pobijedila Vlhova.

Hrt. Hr

Objava Popović druga u Leviju: Nakon prve znala sam da mogu napasti! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?