Posušanka Ivana Jukić otpjevala ‘Stine’, oduševila žiri i došla u Vannin tim

Posušanka Ivana Jukić otpjevala ‘Stine’, oduševila žiri i došla u Vannin tim

Link na izvornu vijest

Posušanka Ivana Jukić, zasjala je u punom sjaju tijekom prve epizode četvrte sezone popularnog glazbenog natjecanja ‘The Voice Hrvatska’ i izazvala val oduševljenja svojom interpretacijom ‘Stina’, emotivne skladbe velikana hrvatske glazbene scene, Olivera Dragojevića. Njezin glas, prožet nježnošću i osjećajem, nije ostavio nikoga ravnodušnim, a posebice se dojmio iskusne Vanne, koja nije mogla odoljeti i prva je pritisnula gumb kako bi Ivana postala dijelom njezina tima, prenosi posusje.info

Ova talentirana Posušanka, koja iza sebe ima kratak fitilj ali srce puno glazbene strasti, uspjela je svojom izvedbom dotaknuti srca i onih najstrožih članova žirija. Iako su se suzdržali od okretanja, u njihovim očima se mogla vidjeti iskrena želja da Ivana nađe svoje mjesto upravo u timu kod koje će njezin talent doći do punog izražaja – kod Vanninog tima.

Ivana je, stupanjem na scenu ‘The Voice Hrvatska’, ostvarila svoj dječji san, a njezina radost i zadovoljstvo bili su vidljivi svima. Njezin put je tek počeo, ali s takvom čistoćom glasa i iskrenosti u interpretaciji, put ka zvjezdanom nebu hrvatske glazbene scene čini se sve samo ne dalekim.

The post Posušanka Ivana Jukić otpjevala ‘Stine’, oduševila žiri i došla u Vannin tim first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?