FOTO: U Grudama održana ulična utrka učenika grudskih škola

FOTO: U Grudama održana ulična utrka učenika grudskih škola

Link na izvornu vijest

U ponedjeljak je u Grudama održana tradicionalna Ulična utrka učenika grudskih škola.

Natjecanje je bilo podijeljeno u četiri kategorije i to; djevojke osnovnih škola, dječaci osnovnih škola, djevojke srednje škole i srednjoškolci.

Start i cilj za sve natjecatelje bio je kod spomenika braniteljima u središtu Gruda.

Za uzrast djevojke osnovnih škola prvo mjesto ponovo je osvojila Nina Marić, druga je bila Anamarija Grizelj, a treća Josipa Leventić.

Kod dječaka, pobjedu je odnio Jure Kondža, drugi je istrčao Frano Grubišić, a treći Mateo Milas.

Kod djevojčica iz srednje škole najbolje je trčala Petra Vlašić, druga je bila Lara Bilić, dok je na trećem mjestu završila Iva Prlić.

Kod srednjoškolaca prvi je završio Stjepan Prlić, drugo mjesto pripalo je Ivanu Katuri, a treći je bio Jakov Leko.

Prije dodjele medalja, gledatelji su mogli uživati u nastupu Grudskih mažoretkinja.

FOTO: U Grudama održana ulična utrka učenika grudskih škola

Post FOTO: U Grudama održana ulična utrka učenika grudskih škola je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?