Isak: Dodik je prolazna kategorija, Bosna i Hercegovina je apsolutna konstanta

Isak: Dodik je prolazna kategorija, Bosna i Hercegovina je apsolutna konstanta

Link na izvornu vijest

– Sigurno je da će Milorad Dodik za sedam godina imati 71 godinu života i da će svoj 71. rođendan dočekati kao državljanin Bosne i Hercegovine. Sigurno je i to da će bh. entitet RS ostati samo administrativno-teritorijalna jedinica u sastavu države BiH – naveo je Isak.

Dodao je da ono što nije sigurno jeste lokacija gdje će državljanin Bosne i Hercegovine Milorad Dodik proslaviti svoj 71. rođendan, odnosno “hoće li to biti bosanskohercegovački grad Banja Luka, glavni bosanskohercegovački grad Sarajevo ili pak Državni zatvor BiH ili neki drugi državni zatvor koji će se izgraditi u narednih sedam godina”.

– Milorad Dodik je prolazna kategorija, Bosna i Hercegovina je apsolutna konstanta – navodi se u reakciji ministra Rame Isaka, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću FMUP-a.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?