Posušani Danijel Boban i Marijana Boban pozvani u Hrvatsku Jiu Jitsu reprezententaciju i na Europsko Jiu Jitsu prvenstvo

Posušani Danijel Boban i Marijana Boban pozvani u Hrvatsku Jiu Jitsu reprezententaciju i na Europsko Jiu Jitsu prvenstvo

Link na izvornu vijestPosušani Danijel Boban i Marijana Boban su prošli tjedan kao članovi Hrvatske Jiu Jitsu reprezentacije sudjelovali na trening kampu gdje su odradili dio priprema za predstojeće Europsko Jiu Jitsu prvenstvo koje će se održati od 23. do 26.11.2023. u Zagrebu.

Trening kamp je održan u Litiji (Slovenija), a domaćin je bila Slovenska Jiu Jitsu reprezentacija.

Nakon odrađenog kampa Danijel i Marijana su nastavili pripreme u Posušju i sa prijateljskim klubovima iz Splita, Mostara i Tomislavgrada.
Danijel Boban je već nastupao u Taekwondo za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i ostvario sjajne rezultate, a ovo će mu biti prvi nastup za Hrvatsku Jiu Jitsu reprezentaciju kao i Marijani.

Objava Posušani Danijel Boban i Marijana Boban pozvani u Hrvatsku Jiu Jitsu reprezententaciju i na Europsko Jiu Jitsu prvenstvo pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?