Prva ovosezonska pobjeda HRK Međugorje

Prva ovosezonska pobjeda HRK Međugorje

Link na izvornu vijest

HRK Međugorje u 8. kolu Prve lige FBiH – skupina Jug za rukometaše pobijedio je sinoć u Čitluku RK Kiseljak i došao do prve ovosezonske pobjede.

Sinoćnja utakmica u Čitluku bila je ogled dvije momčadi bez pobjede, a Međugorje se pokazalo kao kvalitetnija momčad i slavilo 32:24.

Nakon prvog poluvremena Međugorje je imalo četiri pogotka prednosti, dok je u drugom poluvremenu došlo do uvjerljive pobjede. Domaću momčad s deset postignutih pogodaka predvodio je Matej Kolobarić, Gabrijel Šunjić bio je također raspoložen te je postigao osam pogodaka, a osam pogodaka u redovima Kiseljaka postigao je Boris Bošnjak.

U prethodnom kolu HRK Međugorje osvojilo je bod na gostovanju u Livnu, a pobjeda nad Kiseljakom prvo je slavlje u novoj sezoni za Međugorje.

HRK Međugorje: Šunjić 8, Pervan 3, Knezović, Barbarić 2, Nikolić 4, Kolobarić 10, Ćorić, Bevanda, P. Pehar, Petrović, Ostojić 3, Sušac, Z. Pehar 1, Ćorić, Ilić, Grbeša 1.

RK Kiseljak: Duraković, Kesić, Komšić 4, Ababović 1, Bošnjak 8, M. Jelonjić 1, J. Jelonjić, Klarić 3, Jurišić 3, Pecirep 1, Kubiček, Mehanović 3.

Citluk.ba

The post Prva ovosezonska pobjeda HRK Međugorje appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?