U Sarajevu ubijena žena, policija uhitila osumnjičenog muškarca

U Sarajevu ubijena žena, policija uhitila osumnjičenog muškarca

Link na izvornu vijest

Na području sarajevske općine Novi Grad je ubijena ženska osoba, a muškarac za kojeg se sumnja da je izvršio ubojstvo uhićen je u večernjim satima, potvrđeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo.

”Policijski službenici Policijske uprave Novi Grad pronašli su danas u stanu, u ulici Bosanska, beživotno tijelo žene inicijala E. M. (1992.).

Liječnik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je konstatirao smrt u 15 sati.

Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem, izjavila je Feni glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić.

Kako je rekla, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubojstvo iz člana 166. Krivičnog zakona FBiH, oko 20 sati je u Ulici Aleja Lipa, na području općine Novo Sarajevo, slobode lišen muškarac inicijala A. B. (1989.).

Pod nadzorom tužitelja Kantonalnog tužiteljstva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju dokumentiranja ovog krivičnog djela.

Detaljnije informacije bit će priopćene ujutro.

Post U Sarajevu ubijena žena, policija uhitila osumnjičenog muškarca je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?