VOZAČI, OPREZ: SMANJENA VIDLJIVOST ZBOG MAGLE, SANACIONI RADOVI NA NEKOLIKO DIONICA

VOZAČI, OPREZ: SMANJENA VIDLJIVOST ZBOG MAGLE, SANACIONI RADOVI NA NEKOLIKO DIONICA

Link na izvornu vijest

U tim, kao i na dionicama u višim planinskim predjelima, kolovoz je mokar i mjestimično klizav.

Apelujemo na vozače da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da obavezno posjeduju zimsku opremu.

RADOVI NA MAGISTRALNOM PUTU KONJIC-JABLANICA

Na dionici magistralnog puta Konjic-Jablanica izvode se radovi u mjestu Lendava, zbog čega je svakim danom, od 07:30 do 16 sati, saobraćaj regulisan semaforima, uz naizmjenično propuštanje vozila.

SANACIONI RADOVI

Sanacioni radovi izvode se i na magistralnim putevima: Lukavac-Gračanica (u Sižju), Prača-Hrenovica (dionica Podgrab-Sastavci), Ključ-Sanski Most (na ulazu u Sanski Most, kod Vodenog parka), kao i na nekoliko lokaliteta magistralnog puta Semizovac-Olovo-Kladanj.

Na mjestima izvođenja radova saobraća se usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

GRANIČNI PRIJELAZI

Na graničnim prijelazima promet putničkih vozila protiče uz kraća zadržavanja.

(E.F. / BIHAMK)

The post VOZAČI, OPREZ: SMANJENA VIDLJIVOST ZBOG MAGLE, SANACIONI RADOVI NA NEKOLIKO DIONICA first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?