Ministar Kraljević razgovarao s Misijom MMF-a o ciljevima fiskalne politike, proračunima i reformama

Ministar Kraljević razgovarao s Misijom MMF-a o ciljevima fiskalne politike, proračunima i reformama

Link na izvornu vijest

Ministar Kraljević razgovarao s Misijom MMF-a o ciljevima fiskalne politike, proračunima i reformama

Federalni ministar financija Toni Kraljević razgovarao je danas s delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) koju je predvodila Alina Iancu, šefica misije MMF-a za Bosnu i Hercegovinu. Uime Međunarodnog monetarnog fonda na sastanku su sudjelovali i Andreas Tudyka, rezidentni predstavnik MMF-a za Bosnu i Hercegovinu i Mark Horton, zamjenik direktora MMF-a za Europu.

Na sastanku je bilo riječi o usvojenom Rebalansu Proračuna za 2023. godinu, glavnim ciljevima fiskalne politike i izazovima za 2024. godinu, Proračunu za 2024. godinu, ekonomskim izgledima i rizicima, planovima za buduću potrošnju, reformama u oblasti poreza na dohodak i poreza na dobit, procjenama fiskalnog rizika, javnim investicijama u infrastrukturu i obnovljive izvore energije kao i o spremnosti MMF-a u pružanju tehničke pomoći, priopćeno je iz Federalnog ministarstva financija.

Ministar Kraljević je informirao članove misije Međunarodnog monetarnog fonda o statusu važnih zakona iz nadležnosti Federalnog ministarstva financija na kojima se intenzivno radi, među kojima su zakoni iz oblasti financijskog tržišta i set fiskalnih zakona.

Objava Ministar Kraljević razgovarao s Misijom MMF-a o ciljevima fiskalne politike, proračunima i reformama pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?