Vatrogasci bakljama gađali navijače Zrinjskog

Vatrogasci bakljama gađali navijače Zrinjskog

Link na izvornu vijest

Sinoćnja utakmica Veleža i Zrinjskog obilježena je s nekoliko teških incidenata koji su ugrozili sigurnost igrača i navijača, obilovali su nacionalizmom i antisemitizmom. U svemu je sudjelovalo i dio službenih osoba što je zgrozilo cijelu javnost.  

Na TikToku je nedugo nakon incidenta objavljen video u kojemu se vidi kako je neposredno pored glave igrača Zrinjskog Tomislava Kiša proletjela raketa koja je mogla izazvati i fatalni ishod. 

Ekskluzivno međutim donosimo video zapise kada baklje, koje su ubacili huligani Zrinjskog na travnjak, natrag na tribinu bacaju pripadnici Vatrogasne postrojbe Mostar. Ovaj potez je za najstrožu osudu i sankcije vodstva Vatrogasne postrojbe.  

Tada je sudac Peljto na duže vremena prekinuo nogometni susret. Ovaj derbi obilježen je i isticanjem sramotnog plakata, kojega su postavili navijači Veleža, na kojemu se Židovska zvijezda stavlja u znak jednakosti s ustaškim i nacističkim obilježjima te muškim spolovilom. 

Objava Vatrogasci bakljama gađali navijače Zrinjskog pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?