Zahvaljujući Izviđaču Ljubuški je prepoznatljiv

Zahvaljujući Izviđaču Ljubuški je prepoznatljiv

Link na izvornu vijest

Gostujući u sportskim minutama posvećenim europskim nastupima RK Izviđač u programu Radija Ljubuški sportski novinar Nikica Šiljeg istaknuo je značaj RK Izviđač za Ljubuški. ” Ako govorimo o prepoznatljivosti i brendiranju zahvaljujući Izviđaču Ljubuški je postao prepoznatljiv, danas u svakom razgovoru, gdje god dođete kada čuju da ste iz Ljubuškog, ljudi pitaju za Izviđač “. istaknuo je.

Gosp. Šiljeg već sedam godina, od 2016. godine radi na pripremi sadržajno bogate monografije “Rukomet u Ljubuškom”, monografiji posvećenoj 68 godina dugoj tradiciji rukometa u Ljubuškom. Posljednje pripreme za izdavanje monografije su u tijeku, a ona bi trebala biti objavljena početkom slijedeće godine, te biti predstavljena u sklopu svečanog obilježavanja Dana Grada Ljubuškog u veljači 2024. godine.

Objava Zahvaljujući Izviđaču Ljubuški je prepoznatljiv pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?