Ekshumacija u Drežnici – potraga za tri nestale osobe

Ekshumacija u Drežnici – potraga za tri nestale osobe

Link na izvornu vijest

Počela je ekshumacija na lokalitetu Drežnica, mjestu sjeverno od Mostara, gdje se traga za posmrtnim ostacima. Bager je u jutarnjim satima dovezen prugom, gdje kopa ispod stanice u Drežnici.

”Na tom području potražujemo tri nestale osobe, do kraja dana ćemo dobiti informacije hoćemo li išta pronaći”, rekla je za Bljesak.info glasnogovornica Instituta za nestale osobe BiH Emza Fazlić.

Kaže da se pretpostavlja da su tu žrtve iz Grabovice, a do kraja dana će znati jesu li informacije točne i hoće li se tu pronaći posmrtni ostaci. Iskopavanja se rade pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, a po naredbi Suda BiH.

The post Ekshumacija u Drežnici – potraga za tri nestale osobe first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?