FOTO: Premijer Nikšić i dopremijeri Kraljević i Mijatović sinoć uz Izviđač

FOTO: Premijer Nikšić i dopremijeri Kraljević i Mijatović sinoć uz Izviđač

Link na izvornu vijest

FOTO: Premijer Nikšić i dopremijeri Kraljević i Mijatović sinoć uz Izviđač

U Gradskoj dvorani je sinoć je odigrana rukometna utakmici Izviđača protiv ekipe Chamberyjac. Iako su rukometaši Izviđača doživjeli poraz u utakmici 3. kola grupne faze Europske lige, navijači su i u ovoj utakmici dostojanstveno i ponosno dali podršku našim igračima koji su se borili do samoga kraja i nisu odustali.

 

U punoj dvorani navijača uz dopremijera i ministra financija FBiH Tonija Kraljevića i gradonačelnika Vedrana Markotića podršku Izviđaču dali su premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić i dopremijer i ministar razvoja, poduzetništva i obrta FBiH Vojin Mijatović.

 

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, igranje nogometa i gomila

 

Često govorimo o prepoznatljivosti i brendiranju Ljubuškog, i s ponosim možemo reći da zahvaljujući Izviđaču Ljubuški na najbolji način postao prepoznatljiv jer kad se spomene Ljubuški prva poveznica je Izviđač.

 

 

Objava FOTO: Premijer Nikšić i dopremijeri Kraljević i Mijatović sinoć uz Izviđač pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?