UMJESTO BORBE PROTIV: TROJKA UMIJEŠANA U KORUPCIJU? ISTRAŽUJU SE DIREKTORI SARAJEVSKIH PREDUZEĆA

UMJESTO BORBE PROTIV: TROJKA UMIJEŠANA U KORUPCIJU? ISTRAŽUJU SE DIREKTORI SARAJEVSKIH PREDUZEĆA

Link na izvornu vijest

Umjesto borbe, moguća je i umiješanost u takve radnje.

Tužilaštvo Kantona Sarajevo istražuje direktore nekoliko kantonalnih javnih komunalnih preduzeća zbog kriminalnih i koruptivnih radnji.

Sve to je, na više od 40 stranica, dokumentovao Ured za borbu protiv korupcije Kantona Sarajevo.

(E. Ahmetašević)

Pogledajte prilog OVDJE.

The post UMJESTO BORBE PROTIV: TROJKA UMIJEŠANA U KORUPCIJU? ISTRAŽUJU SE DIREKTORI SARAJEVSKIH PREDUZEĆA first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?