Vozači su već nervozni: U četvrtak počinje sanacija mosta na najvažnijoj cesti u državi!

Vozači su već nervozni: U četvrtak počinje sanacija mosta na najvažnijoj cesti u državi!

Link na izvornu vijest

Od četvrtka 16.studenoga počinje sanacija mosta Begića i Begovića preko rijeke Neretve u mjestu Aleksin Han, koji se nalazi na magistralnoj cesti M-17, dionica Jablanica-Mostar.

Vozila će prometovati naizmjenično, uz regulaciju semaforima – izvijestio je BiHAMK.

Inače, ova magistralna cesta najvažnija je poveznica Hercegovine s unutrašnjosti zemlje.

Brotnjo.info

The post Vozači su već nervozni: U četvrtak počinje sanacija mosta na najvažnijoj cesti u državi! appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?