Tony Cetinski za Dan žena u Ljubuškom

Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji održat će koncert u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, 08. ožujka 2024. godine.

Kad žena zavoli, svu ljubav kad ti da…, najljepša pjesma posvećena ženama, pozivnica je za nezaboravan koncert Tonija Cetinskog za Dan žena u Ljubuškom.

Nemojte propustiti priliku uživati u vrhunskoj glazbenoj izvedbi na ovaj poseban datum i biti dijelom spektakla posvećenog ženama.

Nakon 5 godina, ljubitelji glazbe u Hercegovini ponovo će imati priliku uživati u nastupu velike hrvatske pop zvijezde.

Nevjerojatna energija, vrhunske vokalne sposobnosti i posebna karizma čine njegove koncerte nezaboravnim. Koliko je omiljen među Hercegovcima, pokazao je i broj posjetitelja svih generacija na koncertu koji je održao u Mostaru, 2019. godine.

U bogatoj karijeri koja traje duže od 30 godina, Cetinski je nagrađen brojnim priznanjima publike i struke. Prvi je hrvatski pjevač koji je napunio Arenu Zagreb dva puta zaredom.

Nema sumnje da će i Gradska športska dvorana u Ljubuškom biti premala da primi sve zainteresirane, a Tony najavljuje pravi glazbeno-scenski spektakl.

Često se može čuti mišljenje da Tony jednostavno nema loše pjesme, a kada se spomene njegovo ime nemoguće je ne sjetiti se pjesama kao što su: Blago onom tko te ima, Umirem sto puta dnevno, Ako to se zove ljubav, Kad žena zavoli, Opet si pobijedila, Onaj tko te ljubi sretan je, General bez činova,…

Najnoviji hit, Vojnik pod zvijezdama, Tony je simbolično predstavio i poklonio ženama, njegovoj vječitoj inspiraciji, upravo 8. ožujka ove godine.

Ne propustite na vrijeme osigurati svoje ulaznice na platformi entrio.ba.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?