Dodig: Ovo je bila jedna od mojih najboljih godina

Dodig: Ovo je bila jedna od mojih najboljih godina

Link na izvornu vijest

Hrvatski reprezentativac Ivan Dodig i Amerikanac Austin Krajicek zadržali status najboljeg teniskog para u ovoj godini.

Na ljestvici igrača parova Krajicek je zadržao prvo mjesto (7130 bodova), a Dodig (6620 bodova) je sezonu završio odmah iza svog partnera.

– Ova je godina bila nevjerojatna za mene i Austina. Osvojili smo pet turnira ove godine, jedan Grand Slam, Masters 1000 i tri iz serije 500 turnira. Imali smo sjajnu godinu, igrali smo vrlo konstantno. Jednostavno je nevjerojatno završiti godinu kao momčad broj jedan i stvarno sam ponosan i sretan zbog toga. Zapravo je to bila jedna od mojih najboljih godina. Uvijek sam igrao konstantno, uvijek sam bio među prvih 10 na svijetu u parovima. Ali ovo je nešto posebno. To je bio moj cilj otkako sam prije nekoliko godina usredotočen samo na parove. I sada sam broj jedan kao tim.

Jutarnji.hr

The post Dodig: Ovo je bila jedna od mojih najboljih godina appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?