Predsjednica Vlade HNŽ na obilježavanju Dana ŽZH

Predsjednica Vlade HNŽ na obilježavanju Dana ŽZH

Link na izvornu vijest

Predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marija Buhač sudjelovala je danas u Ljubuškomu na proslavi Dana Zapadnohercegovačke županije. Čestitavši nazočnim dužnosnicima u Skupštini i Vladi ZHŽ-a, kao i čelnicima grada domaćina, Buhač je istaknula kako su HNŽ i ZHŽ susjedne, partnerske i prijateljske županije.

– I u ovoj prigodi izražavam svoju punu spremnost da zajednički radimo na stvaranju boljih uvjeta življenja za svakoga našeg čovjeka i da naša Hercegovina bude najbolji dio BiH. Za to imamo sve bogomdane kapacitete i preduvjete koje imamo obvezu zajednički snažiti i razvijati – kazala je u prigodnomu obraćanju predsjednica Buhač, uz koju je svečanosti nazočio i ministar MUP-a HNŽ-a Marijo Marić.

Svečanoj je sjednici prethodilo polaganje vijenaca na spomen-obilježju na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškomu.

Vlada HNŽ

The post Predsjednica Vlade HNŽ na obilježavanju Dana ŽZH appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?