Europsko ju jitsu prvenstvo: Marijana Boban peto mjesto, Danijel Boban deveto mjesto

Europsko ju jitsu prvenstvo: Marijana Boban peto mjesto, Danijel Boban deveto mjesto

Link na izvornu vijest

Posušani Marijana i Danijel Boban su 23.  studenoga nastupili za hrvatsku ju jitsu reprezentaciju na Europskom prvenstvu u Zagrebu. Iako nisu osvojili medalju ostvarili su zapažen rezultat.

Marijana je u četvrtfinalu prekidom pobijedila protivnicu iz Italije (peto mjesto Europsko prvenstvo U21 2019.) te se kvalificirala u polufinale. Nakon poraza od reprezentativke Izraela (drugo mjesto Europsko prvenstvo 2023. i drugo mjesto Svjetsko prvenstvo U21 2023.) imala je borbu u repasažu za brončanu medalju protiv predstavnice Poljske u kojoj je rezultat bio izjednačen do zadnjih 30 sekundi borbe. Borba je to bila koja ipak odlazi na stranu protivnice te Marijana gubi, ali ostvaruje vrhunsko peto mjesto.

Danijel se uspio kvalificirati u četvrtfinale prvenstva pobjedom protiv reprezentativca Mađarske gdje gubi od protivnika iz Ukrajine (drugo mjesto Europsko prvenstvo 2022.). Nakon toga radi borbu protiv reprezentativca iz Slovačke (treće mjesto Europsko prvenstvo U21 2023.) kroz repasaž, ali ne uspijeva izboriti borbu za medalju i tako ostvaruje deveto mjesto.

Radioposusje.ba

Objava Europsko ju jitsu prvenstvo: Marijana Boban peto mjesto, Danijel Boban deveto mjesto pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?