Putin objavio ključni uvjet za rješavanje sukoba na Bliskom istoku

Putin objavio ključni uvjet za rješavanje sukoba na Bliskom istoku

Link na izvornu vijest

– Sada, kada krvavi sukob donosi mnoge patnje civilima Palestine, smatram da je od posebnog značaja da se potvrdi dosljedni stav Rusije u korist realizacije legitimnih prava vašeg naroda da stvore vlastitu, suverenu državu u granicama iz 1967. godine s prijestolnicom u Istočnom Јerusalimu. Upravo je to ključni uvjet za postizanje sveobuhvatnog, dugoročnog i pravednog palestinsko-izraelskog rješenja situacije – navodi se u poruci Putina koju je pročitao zamjenik šefa ruske diplomacije Mihail Bogdanov na događaju u veleposlantvu Palestine u Rusiji, prenosi RTRS.

Ruski lider je istaknuo da je siguran da se zajedničkim naporima može osigurati dalji razvoj “tradicionalno prijateljskih rusko-palestinskih odnosa i međusobno korisne suradnje u različitim sferama”.

Putin je dodao da rad u tom pravcu odgovara interesima obje zemlje i u skladu je s jačanjem regionalne sigurnosti.

– Želim vam dobro zdravlje i uspjeh, a svim Palestincima mir, prosperitet i napredak u njihovoj rodnoj zemlji – poručio je ruski predsjednik.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?