Zrinjski slavio u hercegovačkom derbiju

Zrinjski slavio u hercegovačkom derbiju

Link na izvornu vijest

U iznimno teškim uvjetima po natopljenom i blatnjavom terenu Zrinjski je poveo u 33. minuti preko Antonija Ivančića.

Uvodni pogodak izazvao je dosta nezadovoljstva kod Širokobježana koji su smatrali da je prije gola napravljen prekršaj nad domaćim vratarom.

Nemanja Bilbija je pogotkom u 57. minuti potvrdio trijumf Plemića.

Ranije u nedjelju Igman je u Konjicu pobijedio Tuzla City rezultatom 2:0.

Na ljestvici nakon odigranih 17 kola vodeći Borac ima 42 boda, slijede Zrinjski (35), Sarajevo (33), Velež (32), Sloga (27), Široki Brijeg (22).

Na začelju su deseti GOŠK sa 17 bodova, jedanaesti Tuzla City sa 16 i posljednja Zvijezda s 8.

Prije zimske stanke odigrat će se još jedno kolo Premijer lige BiH, a sastaju se GOŠK – Željezničar, Posušje – Borac, Tuzla City – Sloga, Velež – Igman, Zrinjski – Sarajevo i Zvijezda – Široki Brijeg.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?