HŠK Posušje krenuo sa pripremama

HŠK Posušje krenuo sa pripremama

Link na izvornu vijest

Jučer su započele pripreme HŠK Posušje za proljetni dio sezone, trener Denis Ćorić je okupio ekipu i odradio prvi trening. Nakon prve polusezone i 18 odigranih kola, momčad Posušja nalazi se na 7.mjestu ljestvice sa 20 bodova, ali sa samo jednom bodom iznad zone ispadanja.

Trener Ćorić u izjavi za Radio Posušje izrazio je zadovoljstvo povratkom u Posušje, a očekuje da uz naporan rad ostvare zacrtane ciljeve u klubu. Govorio je i o promjenama u igračkom kadru koje su se dogodile;

„Nakon tri godine sam ponovno na Mokrom Docu, klub je u međuvremenu narastao, što mene čini sretnim i zadovoljnim. Što se tiče drugog dijela prvenstva, znamo kakva je situacija na tablici, ali nadam se da ćemo uz dobre pripreme ući u mirnu luku, uz malo sportske sreće, što nam je i osnovni cilj. Isto tako imamo Kup, gdje ćemo pokušati dati sve od sebe.  Što se tiče promjena u igračkom kadru, već je poznato da je otišao vratar Franko Kolić, kao i stoper Dario Krišto, a momčadi je se ponovno pridružio veznjak Marko Hanuljak – vrlo dobro poznato ime posuškoj publici. Što se Hanuljka tiče, trebamo uzeti u obzir da godinu dana nema neki kontinuitet utakmica. Ne samo on, tu ima i igrača od kojih očekujem više, a na meni i mom stožeru je zadatak da iz njih izvučemo više“, izjavio je Ćorić.

Kad je riječ o pripremnom utakmicama, poznato da će plavo-bijeli igrati s NK Široki Brijeg, NK Sesvete, FK Igman i HNK Vukovar, središnji dio pripiprema momčad HŠK-a Posušje trebala je odigrati u Ljubuškom, međutim u međuvremenu je došlo do promjene;

„Pored već poznatih ,dogovaramo još jednu utakmicu, a to ćete pravovremeno biti obavješteni. Također, središnji dio priprema trebali smo odraditi u Ljubuškom, međutim došlo je do komplikacija, pa ćemo u skorijem vremenu znati gdje nam je destinacija, o čemu ćemo vas također obavijestiti“, kazao je Ćorić za naš radio.

Evo što je Ćorić rekao i o očekivanjima od ove momčadi u proljetnom dijelu prvenstva;

„Ja sam inače ambiciozan trener i uvijek volim da se borimo za sami vrh, da što prije uđemo u mirnu luku. Neće biti lako, 6-7 ekipa se bori za ostanak i svaki bod je vrlo bitan, treba biti objektivan i realan, Posušje u prvom dijelu polusezone u par navrata nije imalo ni sportske sreće gdje su dominirali na terenu, no nadam se da ćemo i tu sreću zaslužiti, a zaslužiti je možemo jedino dobrim radom“, objasnio je trener Ćorić.

U prvoj utakmici drugog dijela prvenstva Posušje će zaigrati protiv Zvijezde 09, a neki dan smo saznali i kako će to biti prva utakmica na kojoj će se testirati tehnologija VAR asistenta, jer stadion na Mokrom Docu jedini ispunjava uvjete za isprobavanje VAR tehnologije, te će tako ući u povijest kao prvi u Premijer ligi BiH na kojem je korišten VAR.

 „VAR je sigurno prava stvar za bh.nogomet. Mene kao trenera, kao i sve u klubu veseli činjenica što možemo ovdje „ugostiti“ VAR, jer znači da je Mokri Dolac ispunjava uvjete, što je ogroman uspjeh“, izjavio je trener Ćorić, koji je na posljetku navijačima poručio da bodre klub kao i do sad, a oni će se potruditi da ukazano povjerenje, kao što je to bilo i prvi put, vrate na najbolji mogući način.

Dakle, Posušje će drugu polusezonu otvoriti utakmicom osmine finala Kupa na svom terenu protiv ekipe Laktaša, dok prvenstvo kreće 17.veljače. Momčad Denisa Ćorića ugostit će, kao što je i spomenuto,  posljednju ekipu lige, Zvijezdu 09.

Radioposusje.ba /Foto: HŠK Posušje

Objava HŠK Posušje krenuo sa pripremama pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?