<div>Veselin Vujović o hrvatskoj reprezentaciji: " title="
Veselin Vujović o hrvatskoj reprezentaciji: "Zna se tko su tate..."
" decoding="async" />

Veselin Vujović o hrvatskoj reprezentaciji: “Zna se tko su tate…”

Link na izvornu vijest

“Gledao sam ovaj turnir u Poreču, nije mi se svidjelo kako su igrali prvu utakmicu, čak mi se tu više svidjela Crna Gora. Preokrenuli su u finišu na krilima obrana Filipa Ivića. A onda su pregazili Slovence, velika promjena u dva dana. Luka Stepančić je ostao ispod crte. Njega obožavam, moj je miljenik. Bio je dugo ozlijeđen. Ono što sam vidio, Luka Lovre Klarica je sjajno odigrao, taj tandem s njim i Zvonimirom Srnom iz Zagreba je fenomenalan. Obojica igraju i obranu, pa Klaricu ne moraš mijenjati obrana/napad, za razliku od Ivana Martinovića. To je velika prednost, pritom mogu trčati kontre i polukontre”, rekao je. 

‘Zna se tko su tate‘

Istaknuo je i najveće autoritete u hrvatskoj reprezentaciji. “Zna se tko su ‘tate‘ u toj reprezentaciji. Domagoj Duvnjak, Luka Cindrić i Igor Karačić. Iskustvo tih igrača je najveća snaga Hrvatske. Ona je uvijek pravila velike rezultate kad je imala vjetar u leđa od golmana. Ako Mandić i Ivić budu na dobrom nivou, Hrvatska će postići ozbiljan uspjeh”, dodao je. 

Kao posljednji je s popisa ispao jedan od najiskusnijih. Na Euro, barem zasad, neće ići Luka Stepančić, član Pick Szegeda. Stepančić je jedan od četvorice desnih vanjskih i Perkovac je odlučio da je u ovom trenutku prekobrojan. Nije isključena mogućnost da bude pozvan naknadno ako izbornik uslijed ozljeda i bolesti drugih igrača procijeni da mu je upravo on potreban.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?