Izviđač u petak i subotu na 2. izdanju Labin Handball kupa!

Izviđač u petak i subotu na 2. izdanju Labin Handball kupa!

Link na izvornu vijest

Rukometaši Izviđača će predstojeći vikend nastupiti na Labin Handball Cupu koji će se održati 26. i 27. siječnja 2024. godine u sportskom centru Franko Mileta u Labinu.

Turnir će okupiti četiri renomirane ekipe.

Uz Izviđač, na turniru će nastupiti:  RK Zagreb iz Hrvatske, RK Trimo Trebnje iz Trebnja (Slovenija) te domaćina RK Rudar Adria Oil.

RASPORED UTAKMICA

Prvi dan turnira, 26. siječnja 2024., donosi polufinalne utakmice s početkom u 18:00 i 20:15 sati.

Prva utakmica će ugostiti domaćina RK Rudar Adria Oil i RK Zagreb, dok će se u drugoj utakmici sastati RK Izviđač i RK Trimo Trebnje.

Drugi dan, 27. siječnja 2024., rezerviran je za utakmice za plasman.

Utakmica za treće mjesto održat će se u 18:00 sati, dok će finale započeti u večernjem terminu u 20:15 sati.

„Već se lani pokazalo da je ovo vrhunska manifestacija koja nudi vrhunski rukomet svim našim sugrađanima te dobru zabavu svima, i mladima i starima u vrijeme kad nema sporta, te možemo reći da će to biti rukometni siječanj. RK Zagreb će i dio priprema obaviti u Labinu što potvrđuje da se ovdje osjećaju kao kod kuće. Klubovi sudionici su vrhunski s kvalitetnim igračima te su u vrhu svojih liga što će našoj prilično mladoj, ali poletnoj ekipi dati priliku da se pokažu na velikoj sceni i osjete što je vrhunski rukomet. Rudar Adria Oil će biti pojačan s igračima iz regije kako bi mogli što bolje parirati velikim imenima – rekao je, među ostalim, Patrik Franković, predsjednik kluba organizatora Rudar Adria Oila.

Radio Ljubuški

Objava Izviđač u petak i subotu na 2. izdanju Labin Handball kupa! pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?