Hercegovački svećenik iznio nepoznate detalje o finalistici Ani iz ‘The Voicea’

Hercegovački svećenik iznio nepoznate detalje o finalistici Ani iz ‘The Voicea’

Link na izvornu vijest

Hercegovački svećenik iznio nepoznate detalje o finalistici Ani iz ‘The Voicea’

Mlada Posušanka Ana Širić prošle je subote pod palicom mentora Damira Urbana postala prva finalistica pjevačkog showa ‘The Voice Hrvatska‘. U polufinalnoj emisiji uživo nadjačala je kolegu Tonija Šimonovića otpjevavši pjesmu ‘Used to be young’ od Miley Cyrus, a sljedeće će subote snage odmjeriti s još tri natjecatelja iz drugih timova.

Ana Širić
HRT 

Divna i talentirana Ana publiku je razoružala nevjerojatnim glasom i skromnošću, a mnogi joj, bez obzira na ishod finala, predviđaju blistavu i uspješnu karijeru.

 
Ana Širić – Used to be young YouTube

Na njen uspjeh nije ostao imun ni hercegovački franjevac fra Mario Knezović koji je objavu na Facebooku posvetio upravo Ani.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

‘Pišem ne samo zato što je Ana iz mog malog zaselka Širića Briga kod Posušja, nego ponajprije pišem zato što i oni maleni, neeksponirani, još uvijek u ovom svijetu imaju šansu. Ana je u finalu The Voice Hrvatska. Obična, skromna, pobožna i radišna djevojka i uz to sjajno pjeva. Izrasla je u radničkoj obitelji, koja, nije nebitno spomenuti, i dandanas uz mnoge aktivnosti, drži ovce i bave se stočarstvom. Majka i otac su djecu odgajali u radu i molitvi. Lijepo je saznanje da u svijetu gologa interesa ima sluha za one obične bez da ih itko ‘gura’ ili estradno forsira’, napisao je fra Mario koji na Facebooku ima više od 80 tisuća obožavatelja, a pohvalni komentari ispod objave samo su se nizali.

‘Jako lijepo pjeva, a ono što je posebno krasi je ta toplina, nježnost i dobrota’, ‘Vjerujem da će pobijediti’, ‘Samo neka ostane svoja’, ‘Nije uopće bitno čime se njeni bave, ništa neobično. A ‘The Voice’ nije namještaljka jer pobjeđuju uvijek oni koji znaju pjevati’, ‘Tako skromna i posebna s anđeoskim glasom’, ‘Jednostavna, talentirana i predivna mlada Posušanka’, glasili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, od osmero natjecatelja koji su ušli u polufinale četvrte sezone emisije ‘The Voice Hrvatska’ u finale je prošlo njih četvero. To su: Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar i Martin Kosovec.

Objava Hercegovački svećenik iznio nepoznate detalje o finalistici Ani iz ‘The Voicea’ pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?