Razišli se Karačić i GOŠK

Razišli se Karačić i GOŠK

Link na izvornu vijest

“Bilo mi je iznimno zadovoljstvo i čast raditi u Nogometnom klubu GOŠK. U razgovoru s Upravom kluba zaključili smo da je najbolji potez sporazumni raskid ugovora kako bi ekipa u budućnosti ostvarila željeni rezultat,” izjavio je Karačić, naveli su Gabeljani na svojoj Facebook stranici, prenosi RTV Herceg Bosne.

Ovaj sporazumni raskid ugovora otvara nove mogućnosti za obje strane. NK GOŠK će sada tražiti novog trenera koji će doprinijeti ostvarenju ciljeva kluba u budućnosti, dodali su iz kluba.

Karačić je na klupu GOŠK-a došao studenom prošle godine, te se zadržao nešto više od tri mjeseca.

Lavove iz Gabele na proljeće očekuje borba za ostanak u Premijer ligi BiH. GOŠK je trenutno osmi na ljestvici sa samo jednim bodom viška u odnosu na Igman, prvi klub ispod crte ispadanja.

Sljedećeg vikenda GOŠK će upravo u Konjicu kod Igman odigrati prvi prvenstveni susret u nastavku prvenstva.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?