Učenik koji je ubio mačku u Imotskom izbačen iz škole

Učenik koji je ubio mačku u Imotskom izbačen iz škole

Link na izvornu vijest

Ravnatelj Ekonomske škole u Imotskom Željko Đuzel potvrdio je kako je razredno vijeće jutros donijelo odluku o isključenju učenika 4. razreda zbog incidenta od prošlog tjedna kada je tijekom velikog odmora usmrtio mačku, prenosi dalmatinskiportal.hr

‘Odluku bi sutra trebalo potvrditi nastavničko vijeće te time on prestaje biti učenik naše škole’, kazao je Đuzel.

Učenik je tijekom odmora pronašao mačku i bacio je u zrak. Nažalost, nije preživjela.

‘Postupili smo po protokolu. On je udaljen s nastave, a sada i isključen iz škole. Podnijeli smo i kaznenu prijavu zbog usmrćenja mačke. Razgovarali smo, sada mu je žao. Bio je inače dobar učenik’, kazao je ravnatelj imotske škole.

Policija kazneno prijavila maturanta iz Imotskog koji je zlostavljao i ubio mačku ispred škole

Post Učenik koji je ubio mačku u Imotskom izbačen iz škole je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?