Ženska vokalna skupina HKUD-a Didak  – Oče Naš

Ženska vokalna skupina HKUD-a Didak – Oče Naš

Link na izvornu vijest

Ženska vokalna skupina HKUD-a Didak snimila izvedbu “Oče naš”.

Glazbu za ovu izvedbu radio je Gabriel Prusina studio Mass,koji je podsjećamo također nagrađen za glazbu u animiranom filmu “NADA” .

Abuna Di Bishemaya, molitva je Očenaša na novoaramejskom jeziku, najbližoj verziji izvornog aramejskog jezika kojim je pričao sam Isus Krist. Ovaj jezik se usmeno prenosi s generacije na generaciju što znači da ga ne možete naći u školama. Istraživanje pokazuje da se ovim jezikom danas služi samo jedno malo selo u Siriji.

Pjevačka skupina ovih djevojaka već više godina okupljena, njeguje izvorno pjevanje Broćanskoga kraja, pronalaze se u različitim obradama zabavne i etno glazbe. Svojim snažnim pjevanjem rado su viđene i prepoznatljive kako u Brotnju, tako i šire, izvan granica, a svojim srčanim pjevanjem ostavljaju snažne dojmove gdje god se pojave.

Brotnjo.info

The post Ženska vokalna skupina HKUD-a Didak – Oče Naš appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?