Predsjednik Čović danas u Ljubuškom nazočio sjednici predsjedništva ŽO HDZ-a BiH ŽZH

Predsjednik Čović danas u Ljubuškom nazočio sjednici predsjedništva ŽO HDZ-a BiH ŽZH

Link na izvornu vijest

Predsjednik Čović danas u Ljubuškom nazočio sjednici predsjedništva ŽO HDZ-a BiH ŽZH

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović, nazočio je danas u Ljubuškom na sjednici predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke.

Dužnosnici su prezentirali stanje u Županiji po gradovima i općinama, uz naglasak na suradnju s većim razinama vlasti oko određenih projekata. Razvoj gospodarstva, ulaganje u infrastrukturu i demografsku strategiju kroz određene mjere, dio su aktualnih tema o kojima se razgovaralo.

Također, prezentiran je plan aktivnosti stranke za nadolazeće lokalne izbore. Dužnosnici su izrazili podršku kvalitetnim projektima koji će na najbolji mogući način utjecati na razvoj Županije Zapadnohercegovačke.

Predsjednik Čović upoznao je nazočne o funkcioniranju institucija i aktualnim političkim procesima, te je iskazao potporu aktivnostima za nadolazeće lokalne izbore kao i ralizaciji razvojnih projekata.

 

Kažimo i to kako je predsjednik Čović danas na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Ljubuški poručio: 

„I dalje ćemo biti uz naš Ljubuški, biti ponosni na rezultate koje vi imate. Nemojte se ograničavati da projekte koje osmišljate prezentirate, da se financiraju s drugih razina vlasti. Ova prepuna dvorana zaslužuje da danas možemo kazati da smo ponosni da smo dio vas. Da smo ponosni što gradimo jedno moderno, novo društvo. U Ljubuški se dolazi s osmjehom, ali i odlazi s osmjehom. Ljubuški živi s osmjehom. Neka tako bude i ubuduće“.

Objava Predsjednik Čović danas u Ljubuškom nazočio sjednici predsjedništva ŽO HDZ-a BiH ŽZH pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?