GO HDZ Mostar: ‘Bijele ljubičice’ sa svojim degutantnim zastavama nisu dobrodošli u Mostar i Hercegovinu!

GO HDZ Mostar: ‘Bijele ljubičice’ sa svojim degutantnim zastavama nisu dobrodošli u Mostar i Hercegovinu!

Link na izvornu vijest

Mahanje zastavama pod kojim su počinjeni zločini neprihvatljivo za Hrvate i katolički puk Mostara i Hercegovine, a oni koji to zagovaraju nisu dobrodošli’

Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar izrazio je čuđenje da netko u 2024. godini u srcu Europe, priziva i poziva se na tekovine komunizma i komunističke partije. Ta činjenica, istaknuli su na svojoj Facebook stranici, čudi i tim više što je ta ista Europska Unija u čijem se srcu to događa u više navrata kroz svoje rezolucije osudila sve totalitarne režime pritom izrijekom navodeći komunizam i sve zlo koje je iz njega proisteklo.

Ovih dana začuđuje informacija kako je moguće da u 2024. godini u srcu Europe, netko priziva i poziva se na tekovine komunizma i komunističke partije. Ta činjenica čudi i tim više što je ta ista Europska Unija u čijem se srcu to događa u više navrata kroz svoje rezolucije osudila sve totalitarne režime pritom izrijekom navodeći komunizam i sve zlo koje je iz njega proisteklo.

Pozivati se na vladavinu ljudskih prava, vjerske slobode, poštivanje različitosti, a pritom baštiniti tekovine cenzure, političkih progona, zatvaranja, golih otoka, smaknuća u najmanju ruku može se nazvati licemjerstvom, lažnim moralom, a ljude koji to rade lažnim moralistima, iako bi ti i takvi vjerojatno i danas voljeli da ih se naziva bijelim ljubičicama.

U vremenu kad obilježavamo i na poseban način se sjećamo svih nevinih a ipak ubijenih svećenika mahati zastavama pod kojim je taj zločin počinjen smatramo degutantnim i jako opasnim.

Nikad takvo ponašanje nije bilo niti će biti prihvatljivo za Hrvate i katolički puk Mostara i Hercegovine, a oni koji to zagovaraju nisu dobrodošli!

U Grad Mostar dobrodošli su svi dobronamjerni ljudi kao i svi koji su se usudili boriti protiv fašizma, svih totalitarnih režima ali i oni koji su se borili protiv komunizma

The post GO HDZ Mostar: ‘Bijele ljubičice’ sa svojim degutantnim zastavama nisu dobrodošli u Mostar i Hercegovinu! first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?